2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Rastislav Kácer: Sem az EU-nak, sem a NATO-nak nincs szüksége újabb Orbán Viktorra

Hirdetés

Rastislav Kácer: Sem az EU-nak, sem a NATO-nak nincs szüksége újabb Orbán Viktorra

Mint korábban megírtuk, a külügyminiszter a Markíza Televízió Na telo plus című műsorában arról beszélt, hogy „ha Vlagyimir Putyin sikeres lett volna Ukrajnában, Magyarországnak már területi követelései lettek volna Szlovákiával szemben”. Kácer szerint ez már ma aktuális téma, és ezért is fontos Szlovákia számára, hogy Putyin ne legyen sikeres Ukrajnában.

Az esettel összefüggésben a magyar külügyminisztérium bekérette Szlovákia magyarországi nagykövetét. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára szerint a politikus állításai elfogadhatatlan hazugságok. A tárcavezető Igor Matovic felszólítására úgy reagált, nem akar bocsánatot kérni.

A szlovák külügyminiszter most azt mondta, az első világháborút követő békeszerződésekkel létrehozott szlovák határokat sokszor megkérdőjelezték – írja a <a href="https://mandiner.hu/cikk/20230217_szlovak_lap_kulugyminiszter_kacer_magyarorszag" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/17/szlovakia-rastislav-kacer-kulugyminiszter-szijjarto-peter-orban-viktor/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Trump: Ukrajnát megsemmisítik az oroszok

A kulcs az, hogy a háborúnak most azonnal véget kell vetni, mert Ukrajnát megsemmisítik─ mondta …