2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Rács mögé dugnák az Egyesült Királyság leggazdagabb családjának négy tagját

Hirdetés

Rács mögé dugnák az Egyesült Királyság leggazdagabb családjának négy tagját

Ahogy arról a korábbiakban beszámoltunk, jogi lépéseket tettek Svájcban az Egyesült Királyság leggazdagabb családja, a 47 milliárd dollárra becsült vagyonnal rendelkező Hinduja négy tagja ellen, mivel kizsákmányolással és emberkereskedelemmel vádolják őket – miszerint Indiából importáltak szolgákat, hogy gondoskodjanak a gyerekeikről és a háztartásukról. 

Bár a múlt héten megegyezés született a kizsákmányolásról, az olaj-, gáz- és banki érdekeltségű multinacionális csoportot, a Hinduja Groupot birtokló család ellen továbbra is eljárás folyt emberkereskedelem miatt, ami Svájcban súlyos bűncselekménynek számít.

A BBC legújabb értesülése szerint ugyanakkor a svájci bíróság börtönbüntetéssel sújtotta a famíliát. Prakash és Kamal Hinduját, valamint fiukat, Ajayt és feleségét, Namratát kizsákmányolásban és illegális foglalkoztatásban találták bűnösnek, és négytől négy és fél évig terjedő börtönbüntetést szabtak ki rájuk, viszont az embercsempészés vádja alól felmentették őket. A vádlottakat képviselő ügyvéd, Robert Assael elmondása szerint fellebbezni kívánnak az ítélet ellen. 

Hirdetés

Le vagyok döbbenve. A végsőkig fogunk küzdeni

– nyilatkozta.

Többek között azzal vádolják a családot, hogy három indiai állampolgárnak csak nyolc dollárt fizettek a 18 órás munkavégzésért, elkobozták az útlevelüket, illetve ritkán engedték meg nekik, hogy elhagyják a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/22/egyesult-kiralysag-gazdag-csalad-hinduja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tarjányi Péter: Nem a titkosszolgálat, hanem a piszkosul nagy szerencse mentette meg Donald Trumpot

„A merénylő feljutott a tetőre, onnan lövéseket tudott leadni, amelyek el is találták az Egyesült …