2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Putyinnak eddig egyetlen igazolt betegsége volt, de azzal kezdődhetett minden

Hirdetés

Putyinnak eddig egyetlen igazolt betegsége volt, de azzal kezdődhetett minden

A Moscow Times összefoglalójában megpróbált minden információt összegyűjteni az októberben 70. életévét betöltő orosz elnökről, hogy közelebb kerülhessünk a valósághoz, ugyanis a két évtizede regnáló elnök egészségi állapotáról tíz éve nem érkezett hivatalos hír. Leszámítva az orosz propaganda által közzétett képeket, amelyeken Oroszország első embere kisportoltan, meztelen felsőtesttel pózol.

Szarvasagancs vérében fürdik?

A Moscow Times cikkét szemléző Napi.hu azt írja, az orosz elnököt fekete-tengeri kikapcsolódásaira egy egész orvosgárda követi. Az orvosok között pedig a híres pajzsmirigyrák-specialista, Jevgenyij Szelivanov is ott van. Az orosz hírportál megemlíti, hogy egyes hírek szerint Putyin a hosszú élet titkát abban látja, hogy a szibériai szarvasok agancsát tápláló vérben fürdőzik, ami némi kétkedésre ad okot. 

A Paris Match francia lap szerint az államfőnek 2017-es párizsi és 2019-es szaúd-arábiai útján külön személyzete volt az ürüléke összegyűjtésére, nehogy illetéktelenek kezébe kerüljön, és a mintákból orvosi következtetéseket vonhassanak le. De ennél komolyabb hírrel rukkolt elő a Newsweek, ami amerikai hírszerzésre hivatkozva azt írta, az orosz politikust súlyos rákbetegséggel kezelik. Az Egyesült Államok hírszerzése azonban tagadta, hogy ők állítottak […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/19/haboru-orosz-ukran-konfliktus-vlagyimir-putyin-betegseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

A menetrend szerint közlekedő busznak valamilyen technikai hibából adódóan nem csukódott be a hátsó ajtaja. …