2023. február 2., csütörtökMa Karolina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.02. Karolina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Putyin szövetségese szerint Európa nukleáris háborúba keverheti magát

Hirdetés

Putyin szövetségese szerint Európa nukleáris háborúba keverheti magát

Medvedcsuk úgy vélekedett: az ukrajnai helyzet enyhítése érdekében elengedhetetlen Oroszország érdekeinek elismerése.

„A hidegháború azzal a politikai döntéssel ért véget, hogy egy új világot építsünk, ahol nem lesznek háborúk. Világos, hogy ezt a célt nem sikerült elérni, a jelenlegi világpolitika visszatért a kiindulóponthoz. Erőfeszítéseket kell tenni a feszültségek enyhítésére. Ehhez azonban elengedhetetlenül fontos politikailag felismerni, hogy Oroszországnak is vannak saját érdekei, amelyeket figyelembe kell venni” – idézte Medvedcsukot a TASZSZ orosz állami hírügynökség.

Medvedcsuk azt is hangsúlyozta, „hogy ha Európa továbbra is támogatja Ukrajnát, háborúba, esetleg nukleáris háborúba keveredik”.

Hirdetés

A politikus arról is írt, hogy sok ukrán békeszerető nem támogatja Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt a katonai győzelemre való törekvésében. Szerinte ahhoz, hogy ezek az emberek meghallgatásra találjanak, politikai mozgalomra van szükség a nyugati országok részvétele nélkül.

Mint kifejtette, Oroszország mindig is intelligensen és becsületesen cselekedett: „A Szovjetunió, majd az Oroszországi Föderáció célja nem a hidegháború megnyerése volt, hanem az, hogy kilépjen a Kelet és a Nyugat közötti katonai konfrontációból, amely nukleáris katasztrófával végződhetett volna.”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/01/16/haboru-ukrajna-oroszorszag-vlagyimir-putyin-vlagyimir-zelenszkij-viktor-medvedcsuk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pakisztánban őrizetbe vették a volt belügyminisztert

A Geo TV helyi televízió a rendőrségre hivatkozva arról számolt be, hogy a hatósági intézkedés …