2020. szeptember 29., keddMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Putyin pártja győztesnek nyilvánította magát a regionális választásokon

Putyin pártja győztesnek nyilvánította magát a regionális választásokon

Az Egységes Oroszország kormánypárt a regionális választásokon minden olyan régióban és városban megszerezte a többséget a helyi parlamentben, ahol választást tartottak, továbbá jelöltjei is megnyerte minden kormányzóválasztást még az első fordulóban – jelentette be az előzetes eredmények alapján a kormánypárt főtanácsának titkára. Andrej Turcsak a mostani politikai erőpróbát a jövőre esedékes parlamenti választás főpróbájának nevezte, amelyen az Egységes Oroszország újra meg akarja szerezni az alkotmányozó többséget.

Az eredményeket a vasárnapi urnazárás után úgy értékelte a titkár, hogy nem vezetett eredményre az – Alekszej Navalnij ellenzéki politikus által javasolt – „okos szavazás”. Ennek lényege, hogy a kormánypárttal elégedetlen szavazókat arra biztatták, hogy az egyes körzetekben a statisztikailag legesélyesebb ellenzéki erőkre adják le a voksukat.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/09/13/putyin_partja_gyoztesnek_nyilvanitotta_magat_a_regionalis_valasztasokon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Lelassult a koronavírus terjedése Nagy-Britanniában

Lelassult a koronavírus terjedése Nagy-Britanniában

Jelentősen csökkent a napi új fertőzések száma Nagy-Britanniában. A brit egészségügyi minisztérium szerint az elmúlt 24 …