2023. május 31., szerdaMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Pusztító tornádó Arkansasban, többen meghaltak

Hirdetés

Pusztító tornádó Arkansasban, többen meghaltak

Tornádókat és viharokat jelentettek Iowa és Illinois államból, valamint Arkansas további részeiről. Tennessee államban a heves szélvihar elektromos vezetékeket szakított le. Wynne városában, Arkansas állam keleti részén a hivatalos jelentések szerint több lakóház megsemmisült, és emberek rekedtek az épületek romjai alatt.

Arkansas állam fővárosában, Little Rockban a helyszíni beszámolók alapján a forgószél először a város nyugati részén pusztított, keresztülhaladt egy bevásárlóközponton, majd a város északi részén és a környező településeken okozott súlyos károkat.

A múlt héten vasárnap Mississippi állam nyugati részén több mint 20 ember halt meg tornádók miatt. A legkomolyabb pusztítást Rolling Fork kisvárosban okozta a forgószél, amely óránként 320 kilométeres sebességű maximális széllökésekkel járt, és szinte teljesen megsemmisítette a település egyes részeit. Alabama államban a múlt heti viharokban egy ember meghalt.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230401-egy-heten-belul-mar-a-masodik-viharzona-pusztitott-az-egyesult-allamok-kozepso-allamaiban.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A volt szlovák külügyminiszter úgy érezte magát a Fidesz gyűlésén, mintha a náci párt kongresszusán lett volna

„Amikor a Fidesz közgyűlésén legutóbb vendégként részt vettem, akkor szörnyű beszédeket hallottam. Úgy éreztem magam, …