2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Pincérnőből OnlyFans-sztár lett, 19 évesen megvette élete első házát

Hirdetés

Pincérnőből OnlyFans-sztár lett, 19 évesen megvette élete első házát

A most 20 éves Elsa Thora azok után próbálkozott meg az intim videók megosztásával, hogy befejezett érettségivel alig talált munkát a járvány alatt. Korábban pincérnőként évi 18 ezer fontot (8,3 millió forintot) keresett. Most azt állítja: akár havi 25 ezer fontot (11,6 millió forintot) is kaszálhat azzal, hogy az előfizetéses portálon megosztja képeit.

Az OnlyFans 2016-ban indult. Az eredeti koncepció szerint felületén a rajongók kapcsolatot tarthattak az általuk kedvelt művészekkel – jelképes összegért cserébe.

Az indulás után elkezdtek megjelenni azok a tartalomgyártók, akik nem feltétlenül művészi vénájukat engedték szabadjára, hanem a meztelen testrészeiket. Tömegük egy idő után átvette a hatalmat azoktól, akik műalkotásaikkal töltötték fel a profiljukat.

A Svédországból származó, Angliában élő Elsa azt mondja: a TikTokon készített vicces videókkal növelte előfizetői számát. A gyorsan dagadó bevételből vásárolt egy három hálószobás, 200 ezer fontos otthont Yorkshire-ben, miközben már londoni ingatlanokra is szemet vetett.

Hirdetés

Ex-waitress buys her own home aged 19 after joining OnlyFans https://t.co/Nn7csTWcap

— The Independent (@Independent) June 19, 2022

Elsa a brit fővárosban egyelőre csak bérli lakását.

„A korlátozások alatt megannyi jelentkezési űrlapot töltöttem ki, de senkinek sem kellettem” – emlékezett vissza az Independentben.

Tavalyelőtt, 2020 augusztusában csatlakozott az OnlyFans portálhoz, de nem reménykedett átütő sikerben. Egy évvel később azonban már havi húszezer font ütötte a markát.

Nem bánta meg

A ma húszéves nő egyelőre egészen biztosan nem csúcstartó: tavaly egy lány alig hat óra alatt <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/21/a-butus-szoszi-havonta-milliokat-keres/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

A menetrend szerint közlekedő busznak valamilyen technikai hibából adódóan nem csukódott be a hátsó ajtaja. …