2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Perelne Donald Trump, akiről egy hírszerzői jelentés azt írta: oroszországi szexorgián vett részt

Hirdetés

Perelne Donald Trump, akiről egy hírszerzői jelentés azt írta: oroszországi szexorgián vett részt

Donald Trump ügyvédje szerint ügyfele hajlandó tanúskodni az elhíresült Steele-akták ügyében. A dokumentum névadója Christopher Steele, az MI6 oroszországi részlegének volt vezetője, akit egy amerikai politikai tanácsadó cég 2016-ban felkért: készítsen jelentést az amerikai elnökválasztásba és általában a választásokba történő esetleges orosz beavatkozásról.

Steele kutatását állítólag a rivális elnökjelölt, Hillary Clinton demokratái és Trump más politikai ellenfelei finanszírozták. A volt hírszerző megállapításait elküldte az FBI-nak, egy brit nemzetbiztonsági tisztnek és egy magas rangú amerikai szenátor asszisztensének – idézte fel a történteket a BBC.

Cége, az Orbis Business Intelligence azt állítja, hogy nem hozta nyilvánosságra a dokumentumot, amely azonban mégis kiszivárgott, és a BuzzFeed közölt belőle pikáns részleteket. Ezek után az amerikai képviselőház – Trump jóváhagyásával – publikálta az addig titkosnak minősített Steele-dossziét.

Hirdetés

A dokumentum azonban hamis állításokat tartalmaz, és sérti az Egyesült Királyság adatvédelmi törvényeit – érvelnek Trump jogi képviselői.

A nyilvános közzététel előtt a BuzzFeed számolt be a Steele-aktákról, amelyek meg nem erősített hírszerzési állításokat tartalmaztak, és tudni vélték, hogy Trumpnak „kompromittáló kapcsolata volt a Kremllel”.

FAKE NEWS – A TOTAL POLITICAL WITCH HUNT!

– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/10/20/donald-trump-egyesult-kiralysag-birosag-per-kem-szexorgia-kreml/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …