2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Perelik a Twittert, mert rémtörténetek terjednek egy holland kisvárosról

Hirdetés

Perelik a Twittert, mert rémtörténetek terjednek egy holland kisvárosról

Bodegraven-Reeuwijk, a Hollandia közepén fekvő, mintegy 35 ezer lakosú város 2020 óta áll a közösségi médiában terjedő összeesküvés-elméletek középpontjában, miután három férfi megalapozatlan történeteket kezdett terjeszteni arról, hogy szerintük az 1980-as években gyermekek bántalmaztak és öltek meg a városban.

A rémtörténetek legfőbb terjesztője azt mondta, hogy szemtanúja volt gyerekkorában egy csoportos bántalmazásnak. 

Hirdetés

A történetek nagy nyugtalanságot keltettek Bodegravenben, olyannyira, hogy az olvasók tömegesen özönlöttek a helyi temetőbe, hogy virágokat és írásos üzeneteket helyezzenek el a halott gyermekek sírjaira. A Twitter ügyvédje, Jens van den Brink nem kívánt nyilatkozni a hágai kerületi bíróság pénteki tárgyalása előtt – írja a Reuters.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/09/16/twitter-birosag-hollandia-remtortenet-osszeeskuves-elmelet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lezuhant egy katonai helikopter Pakisztánban, nincsenek túlélők

A tájékoztatás szerint a baleset vasárnap este, “bevetés közben” történt a Beludzsisztán tartományban található Harnaj …