2022. október 3., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.03. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Pedofíliáért ítéltek börtönre egy több mint 100 gyereket zaklató brit iskolaigazgatót

Hirdetés

Pedofíliáért ítéltek börtönre egy több mint 100 gyereket zaklató brit iskolaigazgatót

A 38 éves Nicholas Clayton a Facebook Messenger segítségével 10 évesnél fiatalabb gyerekekkel lépett kapcsolatba, fényképeket kért tőlük, valamint szexuálisan is zaklatta őket.

A férfit – aki mindeközben egy iraki iskolában dolgozott -, azután kapták el, hogy egy 13 éves kambodzsai fiútól kért meztelen fotókat, sőt még egy találkozóra is megpróbálta rávenni a gyereket. Nicholas Clayton azt is felajánlotta a kisfiúnak, hogy kifizeti a repülőjegyét, csak, hogy láthassa őket.

Szexuális ragadozók a közösségi médiában

Andy Burrows, egy gyermekjogi szervezet vezetője az eset kapcsán úgy nyilatkozott, hogyClayton esete rávilágított arra, hogy az elkövetők milyen könnyedén léphetnek kapcsolatba a gyermekkel, a közösségi médián keresztül, azzal a szándékkal, hogy szexuálisan zaklassák őket.

A Facebook szóvivője pedig úgy kommentálta az esetet, hogyNem toleráljuk a gyermekek kizsákmányolását a platformjainkon, és a tervek szerint hamarosan még szigorúbb biztonsági intézkedéseket építünk be.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220923-pedofiliaert-iteltek-bortonre-egy-iskolaigazgatot-hir.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy szakadékban találtak rá egy amerikai családanya meztelen holttestére

Ami biztos, hogy a meggyilkolt Debbie Collier a bérelt furgonjával Észak-Georgiába utazott a halála előtt. …