2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / PCR-teszt hiányában végül elmaradt a vérontás

Hirdetés

PCR-teszt hiányában végül elmaradt a vérontás

Pavle Bihali, a tengeri szörnyről elnevezett Levijatan szervezet vezetője ugyan még három hete, a „rendszámtábla-konfliktus” idején indult Szerbia egykori, mára önállósult déli tartományába, de nem engedték át a határon.

„Koszovó és Metohija tartomány (így hívják mind a mai napig Szerbiában a független Koszovó államot – a szerző megjegyzése) északi részén csak gyalog lehet átkelni. Még mindig minden blokkolva van. A brnjaki határátkelőnél visszafordítottak bennünket, PCR-teszteket kértek. E nélkül esélytelen még a határ megközelítése is” – osztotta meg tapasztalatait a könyörtelen csapatait vezető hadúr.

Ljubinka, sine, ide tata u rat čim bude gotov PRC test
pic.twitter.com/veM7tDIBjH

— Dežurni Krivac (@DezurniKrivac5) October 13, 2021

Hirdetés

„Apuci háborúba indul, amint elkészül a PCR-tesztje” – gúnyolódott az internet népe az önjelölt politikuson, akinek most megjelent vallomása virálisan, a szélvész sebességével terjedt Szerbiában.

A két ország egyébként szeptember végén azok után feszült egymásnak, hogy Koszovó – válaszlépésként – leszedette a határon a szerb rendszámtáblákat, és helyettük öt euróért két hónapra érvényes ideiglenes koszovói rendszámot váltatott ki a szerb autóval érkezőkkel.

Pavle Bihali, a Levijatan fenegyereke

A belgrádi születésű Pavle Bihali egy befolyásos szerb-zsidó család tagja. Nagyapját, Pavle Bihaljit a hivatalos dokumentumok szerint a Gestapo végezte ki 1941-ben, Szerbia német megszállása alatt, ő azonban váltig állítja, hogy a kommunisták ölték meg. Pavle Bihali – nem tévedés, vezetéknevéből elhagyta a j-t – a néhai, tekintélyes Oto Bihalji-Merin jugoszláv és szerb akadémikus unokaöccse. Azt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/21/pcr-teszt-nelkul-elmaradt-a-verontas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bojkottálhatja Berlin a pekingi téli olimpiát

Bojkottálhatja Berlin a pekingi téli olimpiát

Zord idők jönnek a Berlin által tekintélyelvűnek minősítendő rendszerekre… Legalábbis ezt állította a németországi Zöldek …