2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Pásztorpitével mérgezte meg az egyházi gyülekezetet, egy idős nő meghalt

Hirdetés

Pásztorpitével mérgezte meg az egyházi gyülekezetet, egy idős nő meghalt

Az eset a Northhamshire-ben található, Hinton-in-the-Hedges nevű falu kocsmájában történt az egyházközség szüreti vacsoráján. A 92 éves Elizabeth Neuman már a vacsorát követően folyamatosan hányt, később pedig belehalt az ételmérgezésbe. A közösség további 31 tagja is a mérgezés tüneteit mutatta. Hárman pedig csak azért kerülték el a bajt, mert vegetáriánusok. A hely, a Crewe Arms kocsma szakácsa John Croucher volt, akit a történtek miatt négy hónap börtönre ítéltek, egy évre felfüggesztve – írja beszámolójába a Guardian.

A negyvenéves szakács tárgyalásán elismerte, hogy megszegte az élelmiszerekre vonatkozó előírásokat, és azt mondta: „Utálom, hogy ezt kell mondanom, de ki kell mondanom, elsiettem a dolgot, bizony kapkodtam.”

Hozzátette, hogy már húsz éve dolgozik konyhákon, de ami akkor történt, azt sohasem fogja elfelejteni. A lelkiismeret-furdalás enyhe kifejezés arra, amit érez, és nagy árat fizetett azért, hogy jobb szakács lett belőle.

A bíró így összegezte a történteket:

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/03/pasztorpite-etelmergezes-fozes-nagy-britannia-szakacs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Öngyilkos merénylő robbantott egy szomáliai teaházban

Öngyilkos merénylő robbantott pokolgépet a szomáliai főváros, Mogadishu egyik teaházában kedden délután, legalább öt ember …