2020. július 10., péntekMa Lukrécia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.07.10. Lukrécia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Párizsban megint iskolákat zártak be, az olaszoknál újra nőtt a koronavírus-fertőzésszám

Hirdetés

Párizsban megint iskolákat zártak be, az olaszoknál újra nőtt a koronavírus-fertőzésszám

Harminc emberéletet követelt a koronavírus-járvány az elmúlt 24 órában Olaszországban, az igazolt új fertőzöttek száma 190 – közölte szerda este az olasz polgári védelmi hatóság. A tájékoztatás szerint enyhe növekedés volt tapasztalható, hétfőről keddre ugyanis 122 új esetet és 18 halottat regisztráltak.

Hirdetés

Az olaszországi járvány gócpontjában, Lombardiában 88 új fertőzöttet diagnosztizáltak és heten haltak meg az elmúlt nap során. Emilia-Romagna tartományban az új esetek száma 44, a halottaké kilenc. A járvány február 20-i kitörése óta Olaszországban a Covid-19-betegségnek 34 644 halálos áldozata van, s összesen 239 410 fertőzöttet regisztráltak az országban.

Közben Franciaországban bezártak két általános iskolát elővigyázatosságból, miután koronavírusos eseteket tártak fel, de járványgóc nem alakult ki egyik helyen sem. A párizsi iskolákban talált új fertőzésekről alig két nappal azután számoltak be a francia egészségügyi hatóságok, hogy ismét kötelezővé tette a kormány a bejárást az iskolákba a július eleji tanévzárásig.

Franciaország a koronavírus-járvány egyik fő európai gócpontja volt: kedd estig 29 720-an vesztették életüket a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/06/24/parizsban_megint_iskolakat_zartak_be_az_olaszoknal_ujra_nott_a_koronavirus-fertozesszam/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három ember meghalt a romániai árvizekben, egy négyéves kislány eltűnt

Három ember meghalt a romániai árvizekben, egy négyéves kislány eltűnt

Három ember halálát okozták az elmúlt napok árvizei Romániában, megáradt patakok, folyók ragadták el az áldozatokat …