2024. május 30., csütörtökMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
2024.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Pandának festett kutyákkal csalogatják be a látogatókat egy kínai állatkertbe

Hirdetés

Pandának festett kutyákkal csalogatják be a látogatókat egy kínai állatkertbe

Befestett kutyákat mutogatnak pandaként egy kínai állatkertben, az állatokról készült felvételek elárasztották az internetet – szúrta ki az rtl.hu.

A Csiangszu tartományban lévő Tajcsouban május elsején nyílt meg egy kiállítás, amelyen az állatok láthatók. Sokak szerint az állatkert megtéveszti a látogatókat a kutyák befestésével, az állatkertet még a kínai állami média is bírálta a látogatók félrevezetéséért és a kutyákkal való rossz bánásmódért. 

Az intézmény azonban azt közölte, hogy ők nem tévesztettek meg senkit, mert „pandakutyaként” reklámozták a befestett csau-csaukat.

Hirdetés

A kommentelők közül sokan aggodalmukat fejezték ki a csau-csauk érzékeny bőre miatt, és bírálták az állatkertet, amiért a turisták vonzása miatt befestették az állatokat.

 Az emberek is festik a hajukat, a kutyák szőrét is be lehet festeni, ugyanolyan, mint a haj

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/10/kina-befestett-kutyak-panda-allatkert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb milliárdos merülne le a Titanic roncsaihoz

Larry Connor ohiói iparmágnás és kalandor, valamint Patrick Lahey mélytengeri felfedező, a Triton Submarines társalapítója …