2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Özönvíz sújtja Spanyolországot, helikopterrel mentik az embereket

Hirdetés

Özönvíz sújtja Spanyolországot, helikopterrel mentik az embereket

A Murcia tartományban található, 70 ezer lakosú Molina de Segura utcái erős sodrású folyóvá változtak a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadéktól. Házak, pincék, üzlethelyiségek áztak be.

Sok autóst útközben lepett meg az ár, tizenöt esetben a tűzoltók segítsége kellett ahhoz, hogy biztonságosan el tudják hagyni a járműveket a tulajdonosok, néhány elsodort kocsit csak helikopterrel lehetett megközelíteni.

Valencia tartomány Benicássim nevű városában

rekordmennyiségű, négyzetméterenként 220 liter eső esett.

Hirdetés

Az MTI beszámolója szerint az utcákon hömpölygő víz miatt az oktatási intézmények pénteken zárva maradtak, és a helyieket arra kérte az önkormányzat, hogy csak a legszükségesebb esetekre korlátozzák a közlekedést. A spanyol meteorológiai szolgálat (Aemet) tájékoztatása szerint Spanyolország keleti feléből egyre inkább az ország középső része felé halad a csapadéksáv.

Roads turn into rivers as severe storm triggers flash floods in Spain. Video shows @BombersDipcas carrying out special operations amid floods#Floods #Storm #Spain #Castelló #Flooding #Tormenta #Molina #Iluvias #FlashFloods #Viral <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/05/26/spanyolorszag-eso-ozonviz-mentes-helikopter-csapadek-murcia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb megdöbbentő videón az ukrán katasztrófa

Az orosz megszállás alatt álló területen lévő gát felrobbantásáról először az orosz médiában jelentek meg …