2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ötszáz dollárért bárkiért bosszút áll az oroszokon az ukrán hadsereg

Hirdetés

Ötszáz dollárért bárkiért bosszút áll az oroszokon az ukrán hadsereg

Minden adományozó kap egy fényképet, amely bizonyítja, hogy a felirat elkészült. A tényleges bosszúról készült képeket a Militarnyi, Ukrajna leglátogatottabb katonai médiuma fogja közzétenni a közösségi médiában.

A projekt ötlete még májusban született, amikor az egyik olvasó azzal a kéréssel fordult a Militarnyihoz, hogy az ukrán tüzérek tegyék fel egy lövedékre a „Bosszú az MH17-ért” feliratot. A fotó vírusként terjedt, és számos reakciót váltott ki több olyan nemzetnél, amely elvesztette állampolgárait a katasztrófában. 

A Malaysia Airlines 17-es, Amszterdam és Kuala Lumpur között közlekedő, menetrend szerinti járata helyi idő szerint 2014. július 17-én délután lezuhant az orosz–ukrán határ közelében, a Donyecki területen. Bár ezt soha nem ismerték el, valószínűleg a szeparatisták ukrán harci gépnek nézték, és föld-levegő rakétával lelőtték a repülőt

Hasonlóan erőteljes érzelmi reakciót váltott ki a lengyel nyelvű „Katyńért!” felirat és egy „Az eltiport prágai tavaszért!” feliratú rakéta.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/06/haboru-ukrajna-oroszorszag-lovedekek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Többen meghaltak a Korzikán tomboló viharban

Franciaország egyes részein néhány óra alatt több eső esett, mint az elmúlt hónapok során összesen, …