2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Őszig kötelező a maszkhasználat Olaszországban

Hirdetés

Őszig kötelező a maszkhasználat Olaszországban

Az olasz tömegközlekedési eszközökön – a repülőjáratok kivételével – szeptember végéig továbbra is kötelező lesz a maszk viselése, miután a közelmúltban megemelkedett a fertőzéses megbetegedések aránya. A várakozásoknak megfelelően Olaszországban csütörtöktől a maszk viselésére vonatkozó szabályok bizonyos nyilvános helyeken megszűntek, kivéve a legtöbb tömegközlekedési eszközön és az egészségügyi intézményekben.

A változást egy rendelet erősítette meg, amelyet Roberto Speranza egészségügyi miniszter írt alá szerdán késő este, a kabinet ülése után.

Legalább szeptember 30-ig továbbra is érvényes az országon belül a helyi és távolsági tömegközlekedés minden formájára, beleértve a buszokat, vonatokat, villamosokat és kompokat is – áll a rendeletben. A repülőjáratokról azonban nem esik szó az új rendeletben, mivel a miniszterek állítólag úgy döntöttek, hogy a légi utasokra vonatkozó szabályokat teljes egészében feloldják.

Hirdetés

A szórakozáshoz nem kell maszk

A mozikban, színházakban, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/17/olaszorszag-koronavirus-maszkviseles-szabaly-tomegkozlekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

A menetrend szerint közlekedő busznak valamilyen technikai hibából adódóan nem csukódott be a hátsó ajtaja. …