2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Összeomlott egy épület Indiában, több mint százan rekedtek a romok alatt

Összeomlott egy épület Indiában, több mint százan rekedtek a romok alatt

Több mint százan rekedhettek egy összeomlott épület romjai alatt hétfőn a nyugat-indiai Maharástra államban – írja az MTI. Az első híradások még hetven eltűntről és legalább huszonkét sérültről szóltak.

Anil Paraskar helyi rendőrfőnök tájékoztatása szerint egy ötemeletes lakóház omlott össze a Mumbaitól 200 kilométerre délre található Mahad településén. Az épületben hozzávetőleg 45 család lakott.

Bharatset Maruti Gogavale, a helyi törvényhozás tagja szerint a kétszáz lakos nem mindegyike volt az épületben, amikor az összedőlt. “Úgy gondolom, száz és százhuszonöt közé tehető azok száma, akik az épületben tartózkodtak, amikor összeomlott” – mondta a szerencsétlenség helyszínén.

Hozzávetőleg harminc embert sikerült kiszabadítani a romok alól. A mentéshez a katasztrófavédelmi szolgálatok mellett a helyi lakosok is csatlakoztak. A munkálatokat ugyanakkor nehezítette a heves monszunesőzés.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/24/osszeomlott_egy_epulet_indiaban_tobb_mint_szazan_rekedtek_a_romok_alatt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tyihanovszkaja listát vezet a Lukasenka-rezsim támogatóról, szankciókra szólítja fel az EU-t

Tyihanovszkaja listát vezet a Lukasenka-rezsim támogatóról, szankciókra szólítja fel az EU-t

Szvetlána Tyihanovszkaja volt belarusz ellenzéki elnökjelölt listát írt Alekszandr Lukasenko kormányának támogatóiról és azokról, akik …