2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Összejöhet a Novák Katalin–Joe Biden találkozó

Hirdetés

Összejöhet a Novák Katalin–Joe Biden találkozó

„Az elnök beszélni akar arról, hogy milyen fontos a nemzetközi közösség elszántsága és egysége, amely immár egy éve támogatja Ukrajnát” – tájékoztatott John Kirby a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanács stratégiai kommunikáció koordinátora.

John Kirby szerint Joe Biden Lengyelországban újfent megerősíti, hogy az Egyesült Államok továbbra is támogatja Ukrajna erőfeszítéseit. „Tudjuk, hogy a következő hetek és hónapok kritikusak lesznek a háború szempontjából, különösen a saját erőik számára, és az Egyesült Államok továbbra is az ukránok mellett fog állni” – fűzte hozzá a sajtófőnök.

Az ukrajnai vizitről továbbra is titkolózik Washington

A Fehér Ház megerősítette, hogy Joe Biden Andrzej Duda lengyel elnökkel és a régió más vezetőivel is találkozik az európai látogatása során. Marcin Przydacz államtitkár, a lengyel államfői hivatal külügyi irodájának főnöke pedig arról számolt be, hogy február 22-én a Bukaresti Kilencek (B9), a NATO keleti határvidékén található tagállamok csúcstalálkozóját is megtartják Varsóban.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/11/haboru-ukrajna-lengyelorszag-joe-biden-novak-katalin/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megbukott az orosz határozattervezet az Északi Áramlatnál történt robbanás kivizsgálásáról

Megbukott az orosz határozattervezet az Északi Áramlatnál történt robbanás kivizsgálásáról

Az előterjesztést egyedül Oroszország, Kína és Brazília támogatta, míg a testület 12 másik tagja tartózkodott. …