2022. január 20., csütörtökMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Összehangolt oltási kampányt indítottak a legnagyobb német cégek

Hirdetés

Összehangolt oltási kampányt indítottak a legnagyobb német cégek

Több mint 150 német vállalat – köztük az ország legnagyobbjai – csatlakoztak a napokban a közösségi médiamozgalomhoz, amely a koronavírus elleni védőoltás beadására ösztönzi a németeket. A hagyományos üzenetekben a „jó” minősítést oltásra vagy vakcinára változtatták.

„Négyzet alakú. Praktikus. Jó” – így hirdette népszerű csokiját a Ritter Sport. Most azonban azt írja rajta: „Négyzet alakú. Praktikus. Beoltott.”

A „Lidl megéri” – ez volt bolti lánc üzenete. Helyette most azt mondják: „Az oltás megéri.”

Hirdetés

Impfen lohnt sich: #Lidl sieht das Impfen als wichtigen Baustein in der Pandemiebekämpfung, um sich und andere zu schützen. Daher unterstützt Lidl gemeinsam mit anderen großen Unternehmen die Impfkampagne #ZusammenGegenCorona. pic.twitter.com/1YP7UATd78

— Lidl in Deutschland (@lidl) December 7, 2021

„A legjobb vagy semmi” – ezzel a mottóval csábította vevőit a Mercedes Benz. A változás után „Oltás vagy semmi” az új jelszó.

A kampányhoz már csatlakozott a versenytárs, a BMW, a Persil mosószergyár, a Burger King, valamint két nagybank, a Sparkasse és a Volksbank – jelentette a Deutsche Welle.

Németországban csak a lakosság kétharmadát oltották be

Miközben néhol már a harmadik emlékeztető dózisért állnak sorba, Németországban sokan még mindig hevesen elutasítják a védőoltást – jóllehet a szakértők már hónapok óta igazolják annak biztonságosságát és hatásosságát egyaránt. A lakosság alig több mint kétharmadát oltották be, a járvány vége pedig még korántsem látszik.

A Robert Koch Intézet […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/13/osszehangolt-oltasi-kampany-nemetorszagban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pincébe temették elrablói a 11 éves ukrán kisfiút

Ukrajnában holtan találtak egy 11 éves kisfiút, aki augusztus 29-én tűnt el Zaporizzsja megyében. A kisfiú …