2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Összedőlt két daru Torinóban, három munkás meghalt

Hirdetés

Összedőlt két daru Torinóban, három munkás meghalt

Összedőlt két daru az észak-olaszországi Torinóban egy építkezésen, három munkás életét vesztette. Egyelőre nem tudni, mi okozta a szombati balesetet – közölték a helyi mentők.

Mint kiderült, két munkás a baleset helyszínén halt meg, harmadik társuk a kórházban halt bele a sérüléseibe. Egy negyedik munkás és két járókelő is megsérült, őket kórházba szállították.

Az elsődleges értesülések szerint a baleset akkor történt, amikor a munkások megpróbáltak egy mobildaru segítségével egy másik darut felállítani az építkezésen. A daru valószínűleg eltörött vagy összedőlt, és rázuhant arra a darura, amelyen a munkások dolgoztak.

Torino, i danni all’edificio: crollo gru, morti 3 operai #crollogru <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/18/olaszorszag-torino-epitkezes-baleset-daru/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Metró elé lőktek egy nőt Brüsszelben

Metró elé löktek egy nőt egy brüsszeli metróállomáson. A rendőrség szerint szándékos gyilkossági kísérlet történhetett, …