2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Orosz zsoldosok gyülekeznek Kelet-Ukrajnában

Hirdetés

Orosz zsoldosok gyülekeznek Kelet-Ukrajnában

A hírügynökség forrásai az erősítések érkezését azzal indokolták, hogy a szeparatisták az Ukrajna elleni védelmet akarják növelni. Ezzel szemben az amerikai hírszerzés úgy értesült, hogy az oroszok azok, akik offenzívát terveznének a jövő év elején.

A Reutersnek több zsoldos is nyilatkozott, közülük hárman részletesen is közölték azt az ajánlatot, amelyet a toborzóktól kaptak. A bérlők egyik esetben sem tették egyértelművé, hogy kit képviseltek.

Mindenkit összegyűjtenek, akinek harci tapasztalata van

– mondta az egyik zsoldos, aki elismerte, hogy maga is elfogadta az ajánlatot és hogy korábban már harcolt az oroszoknak Ukrajnában és Szíriában. Ugyanakkor az összes zsoldos azt állította, hogy nem tudnak támadási szándékról és a felbérlésük védelmi célokat szolgál. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/24/oroszorszag-ukrajna-konfliktus-zsoldosok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az esőzések nyomán egyetlen folyóvá vált Montevideo központja

Az esőzések nyomán egyetlen folyóvá vált Montevideo központja

Példátlan esőzések pusztítanak Uruguayban. Az EL Pais beszámolója szerint az esőzések leginkább a fővárost, Montevideót, …