2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Őrizetbe vették Sean Kingstont

Hirdetés

Őrizetbe vették Sean Kingstont

Sean Kingstont februárban azzal vádolta meg egy cég, hogy nem fizette ki teljes egészében egy hatalmas tévé és hangrendszer árát – írja a BBC.

Most az énekest és az édesanyját is letartóztatták, miután a rendőrség razziát tartott a férfi Fort Lauderdale melletti otthonában.

Hirdetés

Az amerikai sajtó arról számolt be, hogy az énekest a dél-kaliforniai Fort Irwinben vették őrizetbe csalás és lopás vádjával. A rendőrök a razzia után elvitték a ki nem fizetett árukat a házból, azonban az nem volt azonnal világos, hogy a letartóztatások összefüggésben álltak-e a cég állításaival.

Sean Kingston őrizetbe vétele incidens nélkül zajlott le. Az énekes az Instagramján is posztolt a fejleményekkel kapcsolatban.

Jól vagyok, és az anyám is. Az ügyvédeim mindent elintéznek

– írta.

Az ügyben érintett vállalat, a Ver Ver Entertainment azt állítja, hogy Sean Kingston 2023 szeptemberében a közösségi médián keresztül felvette a kapcsolatot velük, hogy vásároljon egy televíziót és egy hangrendszert. 

A vállalat szerint az énekes számos hamis állítással, többek között azzal a javaslattal állt elő, hogy Justin Bieberrel közösen készít reklámvideókat a vállalat számára,

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/24/sean-kingston-letartoztatas-razzia-csalas-lopas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kialakulóban a megegyezés, Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Ursula von der Leyen, a leköszönő Európai Bizottság elnöke várhatóan a posztján maradhat, az Európai …