2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Őrizetbe vették a Bataclan-terrortámadás egyik merénylőjének rokonait

Hirdetés

Őrizetbe vették a Bataclan-terrortámadás egyik merénylőjének rokonait

Az elfogottak az egyik öngyilkos merénylőt, Foued Mohamed-Aggadot és feleségét pénzelték 2014 és 2015 között. Igazságügyi források elmondták, hogy a francia terrorellenes ügyészség előzetes nyomozást indított az ügyben.

Öt embert Strasbourgban és környékén, egyet pedig a Franciaország délnyugati részén található Gironde-ban vettek őrizetbe. Közöttük van a merénylő anyja és egyik nagynénje is.

Mohamed-Aggad 2013 végén utazott Szíriába, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez. Külföldi tartózkodása során rendszeres kapcsolatban állt a rokonaival. Anyjának azt is elmondta, hogy ha hazatér, az csak azért lesz, hogy mártírhalált haljon. 2015 őszén utazott vissza Európába.

2015. november 13-án, miután a Stade de France nemzeti stadionnál három öngyilkos merénylő felrobbantotta magát, Párizs belvárosában egy másik háromtagú terrorkommandó lépett akcióba. A belvárosban hat kávéház, bár és étterem teraszán öltek meg 39 embert, miközben egy harmadik kommandó behatolt a

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/08/orizetbe-vettek-a-bataclan-terrortamadas-egyik-merenylojenek-rokonait/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiadványban magyarázzák az ukránoknak, hogy mit tegyenek egy teljes orosz invázió esetén

Kiadványban magyarázzák az ukránoknak, hogy mit tegyenek egy teljes orosz invázió esetén

Mi a teendő lőtámadás esetén, mi kerüljön bele a mentőládába, mit tartalmazzon a házipatika – ilyen …