2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Orbán Viktor nyitja, Donald Trump zárja a legrangosabb amerikai konzervatív rendezvényt

Hirdetés

Orbán Viktor nyitja, Donald Trump zárja a legrangosabb amerikai konzervatív rendezvényt

Orbán Viktor beszédével indul az egyik legrangosabb jobboldali konferenciasorozat, a CPAC legújabb felvonása. Nem mellesleg idén májusban a magyar miniszterelnök nyitotta meg az Európában elsőként nálunk, Budapesten megrendezett eseményt is. Greg Abbott, a helyi kormányzó közvetlenül Orbán Viktor előtt nyitja meg a CPAC-et; a miniszterelnök a kisszámú külföldi vendégek egyike, aki megszólalási lehetőséget kap Dallasban.

nem szabad a liberálisok szabályai szerint játszani– sorolták. „Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség. Ezért tovább haladunk azon az úton, hogy megvalósítsuk a liberálisok rémálmát: a nemzeti erők nemzetközi összefogását” – fogalmazott a közlemény szerint Szánthó Miklós, az intézet főigazgatója, aki szintén előad majd a konferencián. Emlékeztettek arra, hogy a Conservative Political Action Conference, vagyis a CPAC a legnagyobb amerikai konzervatív seregszemle, amelyet 1974 óta rendeznek meg. Az évente többször is jelentkező tanácskozáson valamennyi aktuálisan hivatalban lévő republikánus elnök felszólalt.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220804-cpac-dallas-orban-viktor.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tragédia a zenei fesztiválon, halálos áldozatot is követelt a szörnyű vihar

A Valenciától délre, Cullera városában rendezett Medusa elektronikus zenei fesztivált szombat hajnalban heves vihar érte. …