2021. január 21., csütörtökMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Orbán Viktor jutott eszébe a New York Timesnak a hazugság művészetéről

Hirdetés

Orbán Viktor jutott eszébe a New York Timesnak a hazugság művészetéről

A hazugság művészete? Minél nagyobb, annál jobb címmel adott közre egy cikket a  New York Times vasárnap. A lap abból indul ki, hogy a megtévesztésre való készség, sőt lelkesedés az elmúlt években a politika mozgatórugójává vált az egész világon, például olyan országokban, mint Magyarország, Lengyelország, Törökország vagy éppen a Fülöp-szigetek. 

A politikusok közül ezt testesíti meg  Janez Jansa szlovén miniszterelnök, ami pedig Orbán Viktort illeti, a NYT szerint a „nagyobb és maróbb hazugságok” átalakítják a valóságot, és ezeket rendkívüli lelkesedéssel fogadják Magyarországon. Ezeknek a hazugságoknak az egyike az az orbáni ferdítés – állítja az amerikai lap –, hogy Soros György azzal akarja aláásni az ország szuverenitását, hogy bevándorlókat telepítene Magyarországra, a magyar embereket menekültekkel pótolná, amely megszüntetné a nemzeti értékeket. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/01/11/nyt_orban_soros_demokracia/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Svédországban 147 ezer beoltott közül mindössze 136 esetben gyanítanak mellékhatást

Svédországban 147 ezer beoltott közül mindössze 136 esetben gyanítanak mellékhatást

Svédországban 147 ezer embert oltottak be koronavírus ellen a A teljes cikk megtekintéséhez és tovább …