2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / „Orbán Viktor igazi fejfájás” – újra elővette a miniszterelnököt a CNN

Hirdetés

„Orbán Viktor igazi fejfájás” – újra elővette a miniszterelnököt a CNN

Kedvelt témája lett Magyarország és az Orbán-kormány az amerikai CNN hírtelevíziónak, amelynek portálja ismét hazánkról közölt vezető cikket. Legutóbb a pedofilellenes törvényhez kapcsolódó melegellenes szabályozásokról, ezúttal pedig a kínai Fudan Egyetem Budapestre településéről értekeztek igen bőbeszédűen.

A beszámoló kifejti a Fudan Egyetem megosztó tervét és a rá érkezett kritikákat, miszerint annak felépítése magyar közpénzből valósulna meg a megközelítőleg 10 ezer diák számára szállást biztosítani készülő Diákváros tervezett területén, s hogy az építkezés a Kínai Kommunista Párt érdekeit szolgálhatja inkább, mint Magyarországét. Mint felidézik, a terv mozgósította az ellenzéket, ami többezres létszámú tüntetésben mutatkozott meg.

Emlékeztetnek, hogy a Fidesz 11 éve tartó regnálása alatt nem nagyon akadt érdemi politikai kihívójuk, azonban az eset arra adott alkalmat, hogy Orbán Viktor egyébként nacionalista retorikáját megpróbálja önmaga ellen fordítani az ellenzék. 

A beszámoló a The Atlantic

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/07/12/cnn-orban-kormany-fudan-egyetem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bepöccent a vállalkozó, markolóval vett elégtételt

Bepöccent a vállalkozó, markolóval vett elégtételt

Kártyavárként döntötte össze az újonnan épített ház több lakását egy kifizetetlenül maradt vállalkozó a németországi …