2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Orbán Viktor: A globalisták mehetnek a pokolba, én Texasba jöttem

Hirdetés

Orbán Viktor: A globalisták mehetnek a pokolba, én Texasba jöttem

Fantasztikus itt lenni Texasban, a nagyszerű Amerikai Egyesült Államok magányos csillagállamában – kezdte beszédét Orbán Viktor. A magyar kormányfő azzal folytatta, hogy a függetlenség, a szabadság és a szuverenitás a legkedvesebb érték Amerikának ezen a táján, így van bennük valami közös.

Magyarország Európa magányos csillagállama.

Orbán Viktor hozzátette: mi, magyarok a függetlenségért, a szuverenitásért harcoltunk az elmúlt ötszáz évben, harcoltunk a kereszténységért, a kereszténydemokráciáért, és ezt a harcot a mai napig folytatjuk. Ferenc pápa egyszer azt mondta a kormányfőnek, hogy a magyar a hivatalos nyelv a Mennyországban, mert egy örökkévalóság megtanulni.

Régivágású szabadságharcos vagyok, én vagyok a leghosszabb ideje miniszterelnöki pozícióban lévő vezető, öt gyermekes családapa. A szabadság földjén beszélhetek most, ott, ahol a szabadság fényesebben ragyog, mint bárhol máshol

Hirdetés

– fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor hozzátette: az Egyesült Államok legkiválóbb konzervatívai akarnak előadást hallani tőle. A meghívásommal sok embert sikerült összezavarniuk – mondta, utalva a szervezőkre, és már látja a sajtóban megjelenő címeket, miszerint Putyin trójai falova tartott beszédet.

Leszögezte, hogy tisztelik az Egyesült Államok kormányát, „mi vendégek vagyunk itt”. Azzal folytatta, hogy ideológiai nyomás alá helyezték a kormányt, „a szabad világ vezető hatalma arra akart kényszeríteni minket, hogy megváltoztassuk az Alaptörvényünket” – utalt az Obama-adminisztrációra.

Ez fájdalmas volt nekünk. Azóta is gyűlölnek minket a progresszív liberálisok, nem akarták, hogy itt legyek és beszédet mondjak Önöknek, mert én itt arról fogok beszélni, hogy össze kell fogjunk.

A kormányfő arról is beszélt, hogy a kommunistákat nehéz megverni, feltámadtak hamvaikból és összefogtak a liberálisokkal.

Egy keresztény nem lehet rasszista

Orbán Viktor kijelentette, hogy „2010 óta folyamatosan nyerünk, nyerünk, és nyerünk”, legutóbb Donald Trump támogatásával, amiért hálásak. Annyi győzelmet arattak, hogy „az ember csak vakarja a fejét”, a győzelem napi rutinná vált számukra, de ismerik a régi mondást: „a tegnapi győzelem nem nyeri meg a mai meccset”, 16 évet töltött ellenzékben, 16 évet miniszterelnökként, megtanulta, hogy a feladásra hajlamos ember sosem nyer, a győztes pedig sosem adja fel.

A hazánk mellett kell állnunk akkor is ha jól, akkor is ha rosszul mennek a dolgok.

A miniszterelnök kifejtette: azért van itt, hogy elmondja miként tették az értékeiket sikeressé és fősodradúvá Magyarországon. A sikertörténetük kulcsa, hogy amikor harcolnak, akkor 100 százalékot beleadnak, az igazat mondják, és kiállnak igazukért.

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy az ember nem nyerhet félszívű lagymatag módon. Az első és legfontosabb, hogy bízniuk kell zsidó-keresztény tanításaikban, ezek segítenek dönteni abban mely cselekedetek helyesek és melyek nem. Kitért arra is, hogy az embereket a saját képmására teremtette Isten, ezért elég bátornak kell lenni ahhoz, hogy akár a legérzékenyebb kérdésekkel is foglalkozzanak: migráció, gender, civilizációk összecsapása.

Ne aggódjanak, egy keresztény ember nem lehet rasszista.

Kiemelte: sose habozzanak keményen ellenszegülni ellenfeleiknek ezekben a kérdésekben, „a keresztény értékek megvédenek bennünket attól, hogy túl messzire menjünk”.

Orbán Viktor elmondta, hogy az embernek ismernie kell a korlátait, a baloldal viszont nem ismer korlátokat, a progresszívok megpróbálják leválasztani a nyugati civilizációt keresztény gyökereiről, olyan határt lépnek át amit sosem lenne szabad átlépni.

George Soros, Magyarországon Gyuri bácsi

Orbán Viktor világossá tette, hogy a legújabb kori történelem során a leggonoszabb dolgok olyan emberekhez kötődnek akik gyűlölték a kereszténységet. „Ne féljenek nevén nevezni az ellenséget” – jelentette ki, és megemlítette Soros Györgyöt.

George Soros, Magyarországon mi csak úgy hívjuk, Gyuri bácsi. A leggazdagabb és az egyik legtehetségesebb magyar világon, de legyenek óvatosak a tehetséges magyarokkal.

Soros Györgyöt az ellenfelének nevezte, és elmondta: jól ismeri, ő nem hisz semmiben, amit a kormány tesz, és egy egész hadsereg áll a szolgálatában. Azt gondolja, hogy a mindannyiunk számára kedves értékek vezettek a XX. századi borzalmakhoz, de Orbán Viktor szerint pont az ellenkezője az igaz, az értékeink mentenek meg a történelem hibáitól, a nácizmus és a kommunizmus borzalmai azért történhettek meg, mert a kontinentális Európa néhány állama feladta keresztény értékeit, a mai progresszívok ugyanezt tervezik, poszt-nyugati világot akarnak létrehozni.

Facebook.png

Fotó: Orbán Viktor / Facebook

 Orbán Viktor egyértelművé tette, ahhoz, hogy az ember győzzön, nem elég harcolni.

A harc mikéntjét is tudni kell, nem számíthatsz győzelemre, ha vereségre készülsz.

Úgy látja, nem harcolhatnak sikeresen a liberálisok segítségével, mert a liberálisok marxista és totalista nyelvezetet használnak tevékenységük leplezésére, hozzátette: mi voltunk az elsők, akik nemet mondtunk a migrációra és nemet mondtunk az illegális bevándorlókra. Úgy gondolják, hogy meg kell állítani az illegális migrációt, népszavazás volt erről, az emberek úgy döntöttek, hogy nem akarnak a progresszívek szabályai szerint működni, ezért megállították a migrációt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/04/hamarosan-kezdodik-orban-viktor-dallasi-beszede/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tűzszünet helyett folytatódott a kíméletlen rakétaháború, végül mégis elfogadták a feltételeket

Tűzszünet helyett folytatódott a kíméletlen rakétaháború, végül mégis elfogadták a feltételeket

A katonai rádió palesztin és egyiptomi forrásokra hivatkozva jelentette be a fegyverszünetet a péntek óta …