2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Öngyilkos lett a permi mészárlás nyomozója

Hirdetés

Öngyilkos lett a permi mészárlás nyomozója

Öngyilkosságot követett el Szergej Szarapulcev, a kiemelt bűnügyekben eljáró orosz Nyomozó Bizottság (SZK) permi területi parancsnokságának nyomozati csoportfőnöke – jelentette több orosz sajtóforrás.

A Kommerszant című lap a tragédia hátteréről azt írta, hogy Alekszandr Basztrikin, az SZK elnöke szeptember 7-én, a hatóság területi vezetőivel tartott megbeszélésen rámutatott, hogy több régióban, köztük a permi területen is sérültek a kis résztulajdonosok összefogásával megvalósított ingatlanfejlesztésben részt vevők jogai. Basztrikin a találkozón több kérdést tett fel Szarapulcevnek, majd ezt követően a permi területi nyomozó csoportfőnökségnél vizsgálatot rendeltek el.

Az SZK igazgatója szerdán Permben járt, miután a helyi egyetemen egy 18 éves diák

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/23/ongyilkossag-szergej-szarapulcev-orosz-nyomozo-bizottsag-lovoldozes-permi-egyetem-oroszorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiderült, kik voltak az Albániában meghalt orosz turisták

A hatóságok megnevezték azt a négy orosz turistát, akik pár nappal ezelőtt vesztették életüket egy albán …