2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Oltásellenesség az elvárás egy miami magániskolában

Hirdetés

Oltásellenesség az elvárás egy miami magániskolában

Ne öleljétek meg öt másodpercnél tovább a szüleiteket, ha beoltották őket – figyelmeztette ötödik osztályos diákjait egy tanár a Centner Academy névű miami magániskolában. A tanács nem feltétlenül a tanár személyes meggyőződéséből fakad, ugyanis az iskola szabályzata szerint a beoltott tanároknak távolságot kell tartani a gyerekektől, szigorúan eltanácsolják őket a diákjaik megölelésétől. Már ha egyáltalán be vannak oltva, mert az iskola kirúgással fenyegette meg azokat az alkalmazottait, akik oltakozásra adnák a fejüket. 

Az iskola oltásellenes irányvonala miatt több szülő pánikrohamot kapva próbálta az évi 30 ezer dolláros (csaknem 9 millió forintos) tanköltségű iskolából kivenni a gyerekét. Azt hihetné az ember, hogy e hírek napvilágra kerülésével az iskolának befellegzett, le is húzhatja a rolót.

A Centner Academy szerint ennek pont az ellenkezője történt:

több százan jelentkeztek oktatói állásokra, és több száz szülő kereste fel az intézményt, hogy gyerekei beíratásának lehetőségéről érdeklődjön.

Hirdetés

Az iskola vezetője Leila Centner, akinek az Instagram-oldala dúskál a vakcina- és maszkszkeptikus posztokban. A magániskola élére tavaly került, és a New York Times (NYT) hosszas cikke szerint fokozatosan meg is honosította a tanintézményben a járvánnyal kapcsolatos nézeteit. Mint korábban fogalmazott: az iskola támogatja az „egészségügyi szabadságot”. 

A szülőket megosztják azok a nézetek, amikkel a gyerekek találkoznak az iskolában. Míg Centner szerint sokan támogatják és bíznak az intézményben, a New York-i lap egyik, a járványügyi intézkedéseket komolyan vevő interjúalanyának elege lett abból, hogy a gyereke egyre szkeptikusabbá vált az oltással és a maszkviseléssel szemben. Ki is vette az iskolából. 

Más szülők arról beszéltek az NYT-nak, hogy miután Centner átvette az irányítást, több furcsa változás történt. Például az, hogy biztonsági kamerákat szereltek fel, a gyerekek étkeztetéséből kivették a cukor- és gluténtartalmú ételeket, bár furcsállták, még átment a rajtuk. Attól viszont már felhúzták a szemöldöküket, amikor az igazgatónő kitalálta:

az óvodásokat tartsák távolt az ablakoktól, nehogy ártson nekik az 5G tornyokból származó sugárzás.

Az 5G ártalmas hatásairól szóló

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/05/03/oltasellenesseg-az-elvaras-egy-miami-maganiskolaban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szombat éjféltől nincs kijárási tilalom Ausztriában

Szombat éjféltől nincs kijárási tilalom Ausztriában

Szombat éjféltől Ausztriában feloldják a november óta érvényben lévő éjszakai kijárási korlátozást – jelentette be …