2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Okosórája mentette meg felhasználója életét a belső vérzéstől

Hirdetés

Okosórája mentette meg felhasználója életét a belső vérzéstől

Ezúttal egy redditor osztotta meg, hogyan előzte meg az Apple Watch Series 7-es órája a gyomor-bélrendszeri vérzésből adódó további komplikációkat. A posztoló szerint az Apple Watch valószínűleg megmentette az életét.

Elmondása szerint ebéd után kezdte fáradtnak érezni magát, majd úgy döntött, hogy gyorsan szundikál egyet. Ezt követően az Apple Watch körülbelül tíz értesítést küldött száguldó pulzusára hivatkozva. Mint ismeretes, több Apple Watch-modell is képes azonosítani, ha a szív gyorsabb ütemben kezd el verni, mint kellene, amikor valaki pihen vagy éppen inaktív.

Ezt követően az okosóra viselője videóhívásban konzultált orvosával, aki megkérte, ellenőrizze a pulzusszámát, az EKG-t és a véroxigénszintjét. Ezek erdeményeit követően az orvos azonnal tárcsázta a 911-et. Az orvosi ellátással a Reddit-felhasználó felfedezte, hogy súlyos […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/23/apple-watch-okosora-eletmentes-korhaz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Helikopterbalesetben meghalt meg két louisianai rendőr

A hatóságok szerint a rendőrség helikoptere egy autópálya mellett lévő nádas mezőre zuhant. A repülési …