2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nyomozást indított a dallasi rendőrség két majom eltűnése miatt

Hirdetés

Nyomozást indított a dallasi rendőrség két majom eltűnése miatt

A két apró termetű császárbajszú tamarin majmot a rendőrök szerint úgy vitték el, hogy valaki nyílást vágott a ketrecükön. Az állatkert közleményében szintén megerősítette, hogy valaki nyilvánvalóan behatolt a majmok élőhelyére.

A majmok eltűnése előtt, január 13-án egy napra be kellett zárni az állatkertet, mert nyoma veszett a Nova nevű ködfoltos leopárdnak. A nagymacskát végül a ketrece közelében megtalálták, de a rendőrség megállapította, hogy a párduc lakóhelyének kerítésén valamilyen szerszámmal egy nyílást vágtak. Hasonló rést találtak a langúrok egyik ketrecén is, bár közülük egy példány sem tűnt el.

Pár nappal később, január 21-én holtan találták a Pin nevű keselyűt, és az állatkert illetékesei szerint a veszélyeztetett állatfajhoz tartozó madár halála nem tűnt természetesnek. Gregg Hudson, az állatkert elnök-igazgatója azt mondta, hogy a keselyű testén egy seb volt.

Hirdetés

Ed Hansen, az amerikai állatkerti állatgondozók szövetségének […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/01/dallas-allatkert-majom-eltunes-rejtely-nyomozas-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Parlamenti választások kezdődtek Finnországban

Előrejelzések szerint szoros küzdelem várható a három legnagyobb párt, a jelenlegi miniszterelnök, Sanna Marin pártja, …