2022. január 20., csütörtökMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nyolc és fél évet kapott a konyhaasztalán kasztráló bajor villanyszerelő

Hirdetés

Nyolc és fél évet kapott a konyhaasztalán kasztráló bajor villanyszerelő

Ez utóbbi esetet – kellő bizonyítékok híján – végül mégsem minősítette gyilkosságnak a bíróság.

Ennek ellenére az önjelölt sebészt nyolc és fél évre ítélték – jelentette a Süddeutsche Zeitung.

A per lefolyása gyors volt. A bíróság a tárgyalás tizenegyedik napján hirdetett ítéletet, miután kiderültek mindazok a borzalmak, amelyek a vádlott otthonának konyhaasztalán történtek. Nyolc szakszerűtlen ivartalanítást végzett el, továbbá sebészeti beavatkozásokat az áldozatok nemi szerve környékén és az úgynevezett anális területen. A páciensek felénél szövődmények alakultak ki. Az egyiknél olyan súlyosak, hogy belehalt a műtétbe.

A vádlott azt állította: kezdetben azért ajánlotta fel szexuális szolgáltatásait, hogy pénzt szerezzen, és ezzel törlessze az adósságait. Később a tevékenységét kiterjesztette a konyhaasztalán végzett operációkra. Áldozatai előtt képzett sebészorvosnak vallotta magát.

Hirdetés

A bíróságon elmondta, hogy 2018 júliusa és 2020 márciusa között nyolc férfi nemi szervét kasztrálta vagy részlegesen amputálta, kizárólag az áldozat kérésre – hangoztatta.

A vádlott „mértéktelenül túlbecsülte sebészi képességeit és önmagát” – jellemezte a műkedvelő orvost Thomas Bott tanácsvezető bíró az ítélet kihirdetésekor. A kiszabott büntetés kevesebb az ügyészség által követelt tizenegy évnél. A védelem ugyanakkor hét évvel lett volna elégedett.

Kéjes játékok villanyárammal

A büntetőbíróság nem tartotta bizonyítottnak a mulasztásos emberölés vádját. Az ítélet kihirdetésekor a bíró négy esetben súlyos testi sértést, nyolc esetben pedig veszélyes testi sértést állapított meg. A gyilkosság vádja […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/10/nyolc-es-fel-evet-kapott-a-kasztralo-bajor-villanyszerelo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pincébe temették elrablói a 11 éves ukrán kisfiút

Ukrajnában holtan találtak egy 11 éves kisfiút, aki augusztus 29-én tűnt el Zaporizzsja megyében. A kisfiú …