2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nyilvánosságra hozták a Baldwin-ügy részletes rendőri jelentését

Hirdetés

Nyilvánosságra hozták a Baldwin-ügy részletes rendőri jelentését

Az operatőr családja tavaly a stáb több tagját, köztük Alec Baldwint is beperelte gondatlanságból elkövetett emberölés miatt, ám a színész nemrég peren kívül megegyezett Halyna Hutchins családjával. Ennek a polgári pernek a kimenetele független az eset miatt indított büntetőeljárástól. A színész nemrég a neve tisztázása végett perelt, méghozzá több stábtagot, köztük a Rust fegyvermesterét is.

Baldwin arra hivatkozik, hogy az általa beperelt stábtagok tehetnek arról, hogy éles fegyver került a kezébe a forgatáson, emiatt történhetett meg a tragédia, ami maradandó lelki sérüléseket okozott a színésznek.

A beperelt stábtagok között van Hannah Gutierrez-Reed, a film fegyverkezelője, aki a fegyverek és lőszerek kezeléséért felelt a forgatáson, Dave Halls, az első rendezőasszisztens, aki aznap átadta a fegyvert a színésznek, és azt biztonságosnak nyilvánította, Sarah Zachry, aki a kellékekért felelt, és Seth Kenney, aki a film forgatására a fegyvereket és lőszereket szerezte be.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/19/alec-baldwin-forgatas-film-per-rust-emberoles-fegyver-halyna-hutchins/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elképesztő bejelentést tett Putyin

“Különös figyelmet fordítunk a közös közlekedési és logisztikai infrastruktúra fejlesztésére, valamint a kölcsönös kereskedelmet és …