2021. február 25., csütörtökMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nőstényördögök: nem csak férfi lehet szexuális ragadozó

Hirdetés

Nőstényördögök: nem csak férfi lehet szexuális ragadozó

A napokban kezdődött a tárgyalása annak a 34 éves amerikai tanárnőnek, aki egy 15 éves cserediákot rontott meg. Kimberly Wellman-Rich a fiatal fiút előbb befogadta, majd leszedálta – az eset bejárta a világsajtót, az Index is megírta.

Ebben a hónapban ítélték 14 év börtönre a texasi tanársegéd Tedria Fluellent is. A most 51 éves nő tavalyelőtt férkőzött be az akkor 16 éves kamasz fiú családjába, korrepetálást vállalt, ám a különórák apropóján rámászott az ifjúra. A nyomozók sok száz szexuális töltetű üzenetet találtak tőle, azokkal bombázta folyvást a középiskolást.

Idei történet Alexandria Allen lebukása is Kentucky államból: a 25 éves helyettesítő tanárnő egy nyolcadikos diákját erőszakolta meg. Őt a fiú édesanyja leplezte le. És az elhíresült esetek sora ezzel még közel sem ért véget. Mutatjuk a legnagyobb sajtóvisszhangot kapott ügyeket (minden hasonló botrányt képtelenség is volna felsorolni).

Egy életre traumatizálta áldozatát

A most 56 éves Nicole Woodsot tavaly nyáron ítélték több mint két év börtönre Ausztráliában, amiért 2016-ban szexuálisan zaklatott egy akkor 15 éves fiút, aki a tanítványa volt. Az egyébként kétgyerekes Woods mindig úgy intézte a dolgokat, hogy kettesben maradhasson a kamasszal az osztályteremben vagy az irodájában, akkor nyomult rá. Emellett pornográf fotókat is küldözgetett neki telefonon. A bíróságon cinikus módon úgy védekezett, hogy áldozata

Hirdetés

annyira nem is tűnt fiatalnak.

A molesztált középiskolás közel sem volt képes ennyire lazán venni a folytatólagos abúzust: azóta kibukott az iskolából, pszichiáterhez jár, gyógyszereket szed. Édesanyja nyilatkozata szerint késsel az ágya mellett alszik el minden este, annyira meggyalázottnak érzi magát. Egy megtört emberi roncsnak.

A fiú betegségével élt vissza

Az amerikai Becci Hill esete két okból is kirívó. Az elfogása idején 31 éves nő egyrészt viselkedési tanácsadóként (!) dolgozott abban az iskolában, ahol szemet vetett egy 15 éves diákjára. Szerencsére hamar rajtuk ütött a rendőrség, az lett gyanús, hogy Hill egy kieső helyen parkolt le az út mentén késő este. A járőröket komplett szexjelenet fogadta.

Becci Hill

Becci Hill

Fotó: Rendőrségi fotó

Az igazi döbbenet azonban akkor következett, amikor észlelték, hogy

a fiú autista.

A szexuális ragadozó egy pszichésen zavarodott gyermeket használt ki tehát, tettéért csupán két év börtönt kapott.

5 […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/20/nemi-eroszak-abuzus-molesztalas-nok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ételfutárok tízezrei dolgoznak baleset-biztosítás és szerződés nélkül

Ételfutárok tízezrei dolgoznak baleset-biztosítás és szerződés nélkül

Az ügyben érintett négy nagy cégnek a milánói ügyészek kilencven napot adtak arra, hogy a …