2022. október 7., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.07. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nógrádi György: Nem biztos, hogy az ukránok megállnak az orosz határnál

Hirdetés

Nógrádi György: Nem biztos, hogy az ukránok megállnak az orosz határnál

Nógrádi György szerint az orosz légierőt azért éri sok kritika, mivel Moszkva fél, hogy ezeket a gépeket az ukránok egyszerűen lelövik a modern amerikai technikájukkal. Elmondása szerint az ukránok továbbra is a legmodernebb fegyvereket követelik a nyugattól, miközben Németországban óriási vita alakult ki a kérdésről, ami a német kormánypártokat is megosztja. Úgy véli a kérdés itt az, hogy az oroszok felvállalják-e, hogy olyan eszközöket vessenek be Ukrajnában, amelyek méltó ellenfelei lesznek az amerikai fegyvereknek.

Ukrán katona a donyecki régióban 2022. szeptember 16-án

Ukrán katona a donyecki régióban 2022. szeptember 16-án

Fotó: Stringer / Reuters

A biztonságpolitikai szakértő a Hír TV Napi Aktuális című műsorában kitért arra is, hogy míg Vlagyimir Putyin orosz elnök támogatottsága jelenleg magas az átlagemberek körében, azonban ez az orosz elit esetében ez már nem így van. Úgy véli, ha bármi történik Putyinnal, akkor azt csak a gazdasági-politikai-katonai elit tudja megvalósítani.

Hirdetés

Elképzelhetőnek tartja, hogy eljön az a pillanat, amikor Oroszországnak már nincs mozgástere, és el kell rendelnie az általános mozgósítást. Elmondása szerint az ukrán hadsereg sokkal nagyobb, mint az ott lévő orosz, akik ráadásul elképesztő veszteségeket szenvedtek, amelyre nem is számítottak. 
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/09/18/haboru-orosz-ukran-konfliktus-oroszorszag-ukrajna-nogradi-gyorgy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minőségét megőrzi: eltűnhetnek a lejárati dátumot jelző címkék

Minőségét megőrzi: eltűnhetnek a lejárati dátumot jelző címkék

Évtizedek óta használjuk a minőségét megőrzi címkéket, amelyek arra szolgálnak, hogy útba igazítsák a vásárlókat, …