2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

A 16 tagú testület, amely a fizikától az asztrobiológiáig különböző területek szakértőit tömöríti, tavaly júniusban alakult, hogy megvizsgálja a nem titkosított ufóészleléseket és a civil, kormányzati és kereskedelmi szektorból gyűjtött egyéb adatokat − írta meg a Reuters

A szerdai négyórás nyilvános ülés középpontjában „a végső megállapítások állnak, mielőtt az ügynökség független vizsgálóbizottsága a nyáron jelentést tesz közzé” − közölte a NASA.

Ez az első ilyen vizsgálat, amelyet az amerikai űrügynökség égisze alatt folytatnak le egy olyan témában, amelyet a kormányzat egykor a katonai és nemzetbiztonsági tisztviselők kizárólagos és titkos hatáskörébe utalt.

A NASA eljárása elkülönül a Pentagon vizsgálatától, amely azokra az esetekre koncentrál, amelyeket az elmúlt években katonai pilóták dokumentáltak, és amiket az amerikai védelmi és hírszerzési tisztviselők elemeztek.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/06/01/ufo-uap-nasa-pentagon-egyesult-allamok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Brutálisan meggyilkolták egy technológiai cég fiatal vezérigazgatónőjét

Vérbe fagyva találták rá hétfőn egy baltimore-i lakásban a 27 éves Pava LaPere holttestére. Az …