2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Németország kínai drónokat vásárolna

Hirdetés

Németország kínai drónokat vásárolna

A belügyminisztérium állítása szerint nem az ország hadseregét erősítenék a kínai drónokkal, hanem inkább a katasztrófavédelmet fejlesztenék – írja az Infostart. A hetven kínai drón beszerzéséről szóló beruházást Nancy Feaser belügyminiszter jelentette be. A katasztrófavédelem nagy hasznát venné ezeknek a pilóta nélküli gépeknek – vélekedett a miniszter. 

Ezek a drónok valóban nagy pusztítás és halál okozói lehetnek a háborús térségekben, de életmentő jelentőséggel bírhatnak a különböző természeti katasztrófák sújtotta térségekben – magyarázta a belügyminiszter. Ezen eszközök segítségével az illetékes hatóságok könnyebben felmérhetnék a károkat és könnyebben megtalálhatnák az eltűnteket is. 

Németország nyugati részén tavaly júliusban hatalmas árvíz pusztított, 130 ember halálát okozva. A katasztrófa után a különböző szakértők egyetértettek abban, hogy a gyorsan megszerezhető légi felvételek hatalmas segítséget nyújtottak volna a mentési munkálatokhoz. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/16/olaf-scholz-nemetorszag-kina-targyalas-zoldek-partja-berlin-kinai-dron-politikai-vihar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dráma New Yorkban, másodperceken múlt egy metró elé esett férfi élete – videó

Két New York-i rendőr sietett egy férfi segítségére egy harlemi metróállomáson. A férfi a sínekre …