2021. január 22., péntekMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Német belügyminiszter: ne járjanak többletjogok azoknak, akik beoltatják magukat

Hirdetés

Német belügyminiszter: ne járjanak többletjogok azoknak, akik beoltatják magukat

Nem szabad többletjogokat biztosítani azoknak, akik beadatják maguknak a koronavírus elleni oltást – mondta egy vasárnapi lapinterjúban a német szövetségi belügyminiszter. 

Horst Seehofer a Bild am Sonntag című lap által készített interjúban kiemelte: a szérum beadatásától elzárkózók hátrányos megkülönböztetése az oltás kötelezővé tételével lenne egyenlő, márpedig az oltásnak önkéntesnek kell maradnia.

Együtt kerültünk bele a válságba, és együtt, szolidárisan is kell kiverekednünk magunkat belőle

– idézi az MTI a Keresztényszociális Unió (CSU) politikusát.

Hirdetés

A kérdésre, hogy mit lehet tenni, ha nem az állami intézményrendszer, hanem vállalatok vagy társadalmi szervezetek – például légitársaságok vagy sportegyesületek – biztosítanak előnyt a védőoltással rendelkezőknek, azt mondta, hogy ezt el kellene kerülni, mert a társadalom megosztásához vezetne. Az egyik ember kiváltsága a másik ember hátrányos megkülönböztetése – fogalmazott.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/27/horst_seehoder_vakcinalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Munkahelyi zaklatás miatt lemondott Kanada főkormányzója

Munkahelyi zaklatás miatt lemondott Kanada főkormányzója

A kanadai államfőnek is számító II. Erzsébet brit királynő helyi képviselője, Julie Payette, lemondott pozíciójáról, miután …