2022. május 18., szerdaMa Erik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.18. Erik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nem mond le Székelyudvarhely polgármestere

Hirdetés

Nem mond le Székelyudvarhely polgármestere

A székelyudvarhelyieknek címzett, de az MTI-hez is eljuttatott levélben közölte hétfőn Gálfi Árpád, a székelyföldi város polgármestere, hogy nem mond le tisztségéről, annak ellenére, hogy a városi önkormányzati testület csaknem kétharmadát kitevő frakció – melynek mindeddig a támogatását élvezte – a múlt héten lemondásra szólította fel.

Soha senkit nem láttam eredményt elérni úgy, hogy félúton meghátrál vagy megfutamodik. Ki gondolhatja komolyan, hogy egy polgármester, aki az elmúlt 5-6 évben azért dolgozott, hogy külső forrásokból rengeteg pályázati pénzt nyerjen, éppen akkor fog lemondani, amikor a tervezett projektek megvalósításának küszöbére léptünk?

– fogalmazott Gálfi Árpád, akinek a megítélése szerint a város 15 sikeres EU-s pályázata közül kettő megvalósult, hat projektre megkötötték a kivitelezői szerződést, a többi projekt előkészítése pedig folyamatban van. A polgármester úgy vélte, egyetlen munkatársát sem akadályozta a munkavégzésben. Értetlenségének adott hangot amiatt, hogy valakiknek sikerült éket verni közéje és egykori a csapattársai közé.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/09/szekelyudvarhely-polgarmester-galfi-arpad-pol-frakcio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tornádó volt egy cseh városban – videó

Az égi jelenség a 100 kilométerre keletre fekvő Pardubice közelében történt. Forrás: https://www.origo.hu/nagyvilag/20220517-tornado-alakult-ki-egy-cseh-varos-felett.html *Tisztelt Olvasó! …