2024. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nem keresik tovább a Tenerifén eltűnt brit fiatalt

Hirdetés

Nem keresik tovább a Tenerifén eltűnt brit fiatalt

A rendőrség leállította annak a brit tinédzsernek a felkutatását Tenerife környékén, aki lekésett egy buszt, és gyalog vágott neki a vadregényes Rural de Teno Nemzeti Park sziklás ösvényeinek folyadék és élelem nélkül.

A Sky News a rendőrség közlésére hivatkozva arról ír, hogy a tenerifei hatóságok utoljára szombaton intéztek felhívást önkéntesekhez, hogy csatlakozzanak a 19 éves Jay Slater kereséséhez Masca hegyi falu térségében – az utolsó ismert tartózkodási helyének közelében –, ám nem jártak sikerrel, és ezzel a keresés véget ért, a nyomozás azonban továbbra is folytatódik.

Az angliai Oswaldtwistle-ből származó brit tinédzsert június 17. óta keresik eltűntként Tenerifén, miután a fiú egy rave-parti utáni reggelen lekéste a szállásához tartó buszt és eltűnt. Szombaton ugyan még jelentkezett egy maroknyi önkéntes, hogy segítsen a mentőcsapatoknak, összesen 30–40 fős csoportot […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/07/02/tenerife-brit-fiatal-ferfi-sziklas-osveny-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre nagyobb a nyomás Joe Bidenen, de vajon visszalép-e végül?

Joe Biden az elmúlt napokban állítólag egyre nyitottabbá vált arra, hogy meghallgassa azokat az érveket, …