2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nem kapott öngyújtót egy férfi, agyonlőtt egy nőt egy floridai hotelben

Hirdetés

Nem kapott öngyújtót egy férfi, agyonlőtt egy nőt egy floridai hotelben

Az 55 éves Robert Pannell a szálloda előtti parkolóban dohányozni akart, ehhez pedig egy házaspártól kért öngyújtót. Miután nem adtak neki, a férfi agresszív lett és rájuk támadt – írja az ABC News. Azt nem tudni, pontosan mi történt, mennyire sérültek meg.

Pannel ezután egy pisztollyal berontott a szállodába, és lövöldözni kezdett.

A rendőrök még vizsgálják, mi állhatott pontosan a lövöldözés hátterében, találomra választotta-e ki áldozatát. A meghalt nő nevét a család kérésére nem hozták nyilvánosságra.

A férfi Palm Coast-on él, egyelőre azt sem tudni, mit keresett Kentucky-ban. Gyilkossággal és testi sértéssel és más bűncselekményekkel vádolják – közölte a rendőrség.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230214-lovoldozni-kezdett-es-megolt-egy-not-egy-ferfi-egy-floridai-hotelben-miutan-nem-kapott-ongyujtot.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Trump: Ukrajnát megsemmisítik az oroszok

A kulcs az, hogy a háborúnak most azonnal véget kell vetni, mert Ukrajnát megsemmisítik─ mondta …