2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nem ad el több kajakot a Decathlon, hogy a migránsok ne tudjanak átevezni Angliába

Hirdetés

Nem ad el több kajakot a Decathlon, hogy a migránsok ne tudjanak átevezni Angliába

A Decathlon sportnagykereskedés kedden leállította a kajakok és kenuk eladását calais-i és Grande-Synthé-i üzleteiben tekintettel arra, hogy az észak-franciaországi térségekből Nagy-Britanniába induló migránsok azokat a La Manche csatornán való átkeléshez használhatják.

A Decathlon sajtószolgálata a jelenlegi helyzetre hivatkozva döntött arról, hogy ezekben a városokban kiveszi választékából a kajakokat, kenukat. Hangsúlyozta, hogy ezek a járművek alkalmatlanok arra, hogy azokkal átkeljenek a La Manche csatornán.

A cég ugyanakkor közölte, hogy az olyan, hajózás során biztonságot növelő árucikkeket, mint az életmentő mellényeket, evezőket és hővédelmi eszközöket továbbra is értékesíteni fogják calais-i és Grande-Synthé-i üzleteiben. A Decathlon szerint az a javaslat, hogy a kajakokat és kenukat vegyék ki a kínálatból, a helyi üzletektől érkezett.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/17/nem-ad-el-tobb-kajakot-a-francia-decathlon-hogy-a-migransok-ne-tudjanak-atevezni-angliaba/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lemond a pártelnökségről Sebastian Kurz, teljesen kivonul a politikából

Lemond a pártelnökségről Sebastian Kurz, teljesen kivonul a politikából

Visszaadja a kormányzó Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöki székét Sebastian Kurz volt osztrák kancellár, és elhagyja …