2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Néhol 49 fok van, heves erdőtüzek pusztítanak Marokkóban

Hirdetés

Néhol 49 fok van, heves erdőtüzek pusztítanak Marokkóban

Továbbra is heves erdőtüzek tombolnak Marokkó északi részén, ahol a tűzoltók vasárnap este is folytatták erőfeszítéseiket a pusztító erdőtüzek megfékezésére.

A heves szél hátráltatja a tűz megfékezését – jelentette ki a safsavani vízügyi és erdészeti hivatal regionális igazgatója, Rashid el-Anzi, aki szerint 200 hektárnyi erdőt pusztult el a szombat délután keletkezett tüzekben. Nincsenek halálos áldozatok – tette hozzá, mert elsődleges szempont volt, hogy a tűz ne terjedjen át lakott területekre. Hangsúlyozta, hogy a tüzek okai egyelőre nem ismertek, de valószínűleg a magas hőmérséklet és a szél lehetett a kiváltó ok.

A tűzoltók munkáját négy repülőgép támogatta.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/16/marokko-erdo-tuz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Egyre többen mennek vásárolni a boltokba, valamint a benzinkutakra az Egyesült Királyságban. A kormányzat mindeközben azt …