2021. február 25., csütörtökMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Négy és fél évet kapott a két rendőr halálát okozó ittas sofőr

Hirdetés

Négy és fél évet kapott a két rendőr halálát okozó ittas sofőr

Jogerősen négy és fél év börtönbüntetésre ítélték azt a sofőrt, aki ittasan két rendőr halálát okozta 2015-ben. A Fővárosi Törvényszék szerint a vádlott 2015. február 7-én éjszaka, derült időben, aszfalt burkolatú úton, ittas állapotban, érvényes vezetői engedély nélkül vezetett az Üllői úton, majd a Mikszáth Kálmán utca kereszteződésénél balra kívánt kanyarodni. Szemből érkezett a kereszteződésbe egy rendőrautó közel 140 kilométeres óránkénti sebességgel.

A vádlott a kanyar ívét levágva szabálytalanul balra kanyarodott, és ekkor összeütközött a rendőrautóval, ami továbbsodródva egy szemből érkező személygépjárműnek ütközött. A balesetet okozó férfi segítségnyújtás nélkül továbbhaladt. A rendőrautó sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette, a harmadik gépjármű sofőrje és utasa nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/18/rendorseg-birosag-tragedia-baleset-itelet/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minden harmadik koronavírusos beteg meghal a dunaszerdahelyi kórházban

Minden harmadik koronavírusos beteg meghal a dunaszerdahelyi kórházban

Ezt egyszerűen nem lehet így feldolgozni. Nem olyan, hogy becsukom az ajtót aztán hazamegyek – ilyen és …