2020. szeptember 18., péntekMa Diána napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.18. Diána Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Navalnij orvosa: Hogy mit csináltak ismeretlenek az irodámban? Érdeklődtek, és kész

Navalnij orvosa: Hogy mit csináltak ismeretlenek az irodámban? Érdeklődtek, és kész

Nem találtak mérgezésre utaló nyomot Alekszej Navalnij szervezetében – erősítette meg az ellenzéki orosz politikust vasárnapig kezelő omszki kórház főrovosa. A 44 éves politikust a hétvégén mentőrepülővel Németországba szállították a szibériai városból, de a kórház szerint továbbra is rejtély, mi okozta a súlyos állapotban lévő, kórházba került Navalnij állapotát.

Alekszandr Murahovszkij az orosz ellenzéki vezetőt kezelő omszki mentőkórház főorvosa nyilatkozik 2020. augusztus 21-én.

Alekszandr Murahovszkij az orosz ellenzéki vezetőt kezelő omszki mentőkórház főorvosa nyilatkozik 2020. augusztus 21-én.

Fotó: Makszim Karmajev / MTI / EPA

Beszédesebb azonban, ahogyan az orvos a sajtótájékoztatón beszélt a kórházban megjelent civil ruhás ismeretlenekről – akik vélhetően az orosz titkosszolgálat emberei voltak.

„Nem tudom megmondani, kik voltak az irodámban” – mondta az újságíróknak Alekszandr Murahovszkij, bár a főorvos úgy fogalmazott, hogy az oroszul „nem mondhatom meg” jelentésben is értelmezhető. Majd ugyanezt a szerkezetet használva közölte: nem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/24/navalnij_orvosa_hogy_mit_csinaltak_ismeretlenek_az_irodamban_erdeklpdtek_es_kesz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Navalnij vizespalackján kimutatták a harci mérget

Navalnij vizespalackján kimutatták a harci mérget

Novicsok harci méreg nyomát mutatta ki a német laboratórium egy műanyag vizespalackon, ami abból a …