2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Napi ezer új fertőzött van Romániában, de szeptember 1-től újra nyitnak az éttermek és a mozik

Napi ezer új fertőzött van Romániában, de szeptember 1-től újra nyitnak az éttermek és a mozik

Szerdai sajtóértekezletén az elnök újságírói kérdésre válaszolva eldöntött tényként beszélt a lazításról, hozzátéve, hogy annak konkrét feltételeit a járványügyi operatív törzs fogja ismertetni.

Az államfő a pénteken kezdődő választási kampány kapcsán felkérte a kormányt: szervezzen átfogó tájékoztató kampányt a világjárvány közepette betartandó egészségügyi szabályokról, hogy mindenki legyen tisztában azzal, mit szabad és mit nem szabad tennie a választási kampány idején és a szeptember 27-i önkormányzati választások napján.

Romániában egyébként még mindig napi 1000 körüli az új fertőzöttek száma, a lazítás lehetőségét a heti átlag stagnálásával magyarázták.

Iohannis rámutatott: a választás a demokrácia alapja, és a demokráciát akkor sem szabad meghatározatlan időre zárójelbe tenni, ha a világjárvány miatt rendkívüli óvintézkedésekre lesz szükség a választások megszervezéséhez. Elismerte: a fertőzések növekedésének kockázatát nem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/26/romania_koronavirus_ujranyitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A spanyol kormány rendeletben szabályozza a távmunkát

Törvényerejű rendeletet fogadott el a távmunka szabályozására keddi ülésén a spanyol kormány. María Jesús Montero …