2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nagyot robbant valami egy kínai űrközpontban, egy műhold is látta

Hirdetés

Nagyot robbant valami egy kínai űrközpontban, egy műhold is látta

A kínai Csiucsüan Űrközponthoz tartozó létesítményekben súlyos károkat okozott egy ott bekövetkezett robbanás. A baleset ugyan nem a napokban történt, hanem még tavaly, Kína azonban szándéka szerint titokban tartotta ezt a világ előtt – azonban néhány kereskedelmi műholdnak sikerült felvételt készítenie a pusztításról, így az egész világ értesülhetett arról.

A SpaceNews szerint egy Harry Stranger nevű űrrajongónak köszönhető a robbanás megkérdőjelezhetetlen bizonyítékainak felfedezése, az Airbus és a francia űrkutatási hivatal (CNES) által készített képek alapján. A felvételeket június 10-én közzétette a Twitteren is.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/17/robbanas-kinai-urkozpont-muhold-is-latta/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

39 embert tartóztattak le a La Manche csatornán szervezett embercsempészet miatt

A hágai székhelyű Europol sajtóközleménye szerint a letartóztatottak ugyanabban az embercsempészbandában tevékenykedtek. Kis csónakokon vittek …