2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nagy erőkkel keresik a lelőtt azonosítatlan repülő tárgy roncsait Kanadában

Hirdetés

Nagy erőkkel keresik a lelőtt azonosítatlan repülő tárgy roncsait Kanadában

„A kutatócsapatok már a terepen vannak, és keresik az objektumot” – mondta Trudeau újságíróknak. A kanadai miniszterelnök szombaton arról számolt be, hogy az amerikai légierő – Kanada kérésére – megsemmisített egy azonosítatlan, nagy magasságban közlekedő légi eszközt az ország északnyugati része felett.

Az amerikai szenátus többségi, demokrata képviselőcsoportjának vezetője, Chuck Schumer az ABC televíziónak nyilatkozva elmondta, az amerikai hatóságok abból indulnak ki, hogy a Kanada felett szombaton és az alaszkai Deadhorse térségében pénteken lelőtt objektum egyaránt léggömb volt. Hozzátette, jóval kisebbek voltak annál, mint amit az amerikai légtérben Dél-Karolina felett semmisítettek meg múlt hét szombaton.

Schumer úgy fogalmazott, az amerikai tisztségviselők arra összpontosítanak, hogy meghatározzák pontosan, mik ezek, és veszélyt jelentettek-e.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/12/kanada-egyesult-allamok-legiero-azonositatlan-repulo-targy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rálőtt a feje fölött repülő harci helikopterre egy holland férfi

Rálőtt a feje fölött repülő harci helikopterre egy holland férfi

A holland hatóságok péntek reggel letartóztattak egy apeldoorni férfit, aki rálőtt a feje fölött repülő …