2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Moszkva tesztelte a Sátánt Biden ukrajnai látogatásakor

Hirdetés

Moszkva tesztelte a Sátánt Biden ukrajnai látogatásakor

Oroszország interkontinentális ballisztikus rakétakísérletet hajtott végre, amikor Joe Biden amerikai elnök hétfőn Ukrajnában járt, a jelek szerint azonban nem sikerült – közölte két, az ügyet ismerő amerikai tisztviselő.

Oroszország a kilövésről előzetesen értesítette az Egyesült Államokat a védelmi vonalakon keresztül – mondta az egyik tisztviselő. Egy másik szerint a teszt nem jelentett kockázatot az Egyesült Államokra nézve, ezért nem tekintették a rakétakísérletet anomáliának vagy eszkalációnak.

A SARMAT rakéta – Nyugaton a Sátán 2 becenévre hallgató, több nukleáris robbanófej hordozására alkalmas – tesztje a jelek szerint sikertelen volt, mondták a tisztviselők. A rakétát már korábban is sikeresen tesztelték, és ha ez a mostani sikerrel járt volna, amerikai tisztviselők szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök a keddi beszédében biztosan kihangsúlyozta volna. 

Így viszont az orosz elnök még csak említést sem tett

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/22/haboru-orosz-ukran-konfliktus-joe-biden-ukrajna-vlagyimir-putyin-ballisztikus-raketa-raketakiserlet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pár óra elteltével zuhant ki egy ház ablakából két testvér Szlovákiában

Vasárnap délelőtt 10 óra körül a ligetfalui Vyšehradská utca egyik hétemeletes lakóháza előtti betonra esett …